Тайгър Уудс изравни рекорда на PGA Tour

Тайгър Уудс изравни рекорда на PGA Tour от 82 победи след успех на турнира Zozo Championship. 43-годишният американец спечели надпреварата в Инзаи (Япония) с резултат 19 под пара и така се изравни на върха със сънародника си Сам Снийд. Американецът постави рекорда през 1965 година, когато бе на 52.

„Надявам се, че ще мога да играя до 52 г. Ако бяхте ме попитали преди няколко години, щях да ви дам различен отговор, но със сигурност сега бъдещето ми

изглежда по-светло. Тялото ми не може вече да прави това, което беше свикнало, но все още се справя. Знам как да играя и успях да го направя тази седмица. Имаше моменти, когато не знаех дали ще играя отново, така че сега съм много благодарен”, заяви Уудс.

За Тайгър това беше първи турнир след операцията на коляното, която претърпя преди девет седмици.

През април Уудс спечели първия си мейджър турнир от 11 години, като победи на “Мастърс”а в Огъста, САЩ, и записа 15-и трофей от тази категория.

Всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Голф само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.