Кения – Конго събота 15 Юни bet365

Двубоят между Кения – Конго ще се проведе на 15 юни (събота) от 19:00 часа в среща от Приятелски Мач на Националните отбори. Мачът в събота в Мадрид ще бъде последният шанс както за Кенийската страна, така и за страната от ДР Конго да решат опасенията си и възможните тактически хълцания.

Коефициентът за победа на Кения е 0.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 0.00Залози за това Конго да победят се приемат с коефициент 0.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Кения – Конго: Двубой статистика

Екипите се срещнаха четири пъти до сега.
Както Кения, така и ДР Конго имат по две победи.
ДР Конго са успели да запишат две празни мрежи, докато Кения има само един.

Кения – Конго: Прогноза

Harambee Stars най-вероятно ще намерят победа в края на деветдесетте минути, когато застанат срещу страната на DR Конго в Мадрид в събота.

С нулеви победи в последните си пет мача, конгоанската страна беше далеч от впечатляващи като гост. Последните им четири гостувания в срещата видяха, че те се задържаха до равенство 1-1. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com