Де Граафшап – Аякс сряда 15 Май bet365

Двубоят между Де Граафшап – Аякс ще се проведе на 15 май (сряда) от 20:30 часа в среща за Ередивизия на Холандия. Една точка може да е достатъчна, за да се види, че De Graafschap се движи над Excelsior в последния ден от сезона, като се има предвид, че и двата отбора вече зная статуса на Eredivisie в плейофите за изпадане.

Коефициентът за победа на Де Граафшап е 17.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 13.00Залози за това Аякс да победят се приемат с коефициент 1.083. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Де Граафшап – Аякс: Двубой статистика

Youssef El Jebli е голмайстора на Де Граафшап с 9 гола. Душан Тадич има 26 гола за Аякс.
Статистиката на Аякс като гост този сезон: 12-0-4.
Аякс са в серия от 5 поредни победи като гост.

Де Граафшап – Аякс: Прогноза

Ел Джебли се нуждае от още един гол, за да достигне двойни цифри в Ередивизи за Де Графшап този сезон, докато Тадич, който има двадесет и шест гола срещу името си. Ние сме уверени, че Аякс ще спечели и двата отбора ще отбележат гол в сряда.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com