Ангола – Мали вторник 02 Юли

Двубоят между Ангола – Мали ще се проведе на 02 юли (вторник) от 22:00 часа в среща за Купата на Африканските нации. След победа и равенство от първите си два мача на AFCON 2019, Мали, който е достигнал полуфиналите на това състезание не по-малко от шест пъти, са в добра форма.

Коефициентът за победа на Ангола е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Мали да победят се приемат с коефициент 4.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Ангола – Мали: Двубой статистика

Ангола нямат загуба в последните си 5 мача.

Ангола – Мали: Прогноза

Има много неща, които могат да застанат по пътя на Мали, така че не би било изненада, ако не успеят да отбележат гол срещу Ангола, въпреки че Орлите все още не са запазили празна мрежата си, така че техните опоненти, които имат средно 0,97 очаквани цели, не може да бъде пренебрегвани в атака. В края на краищата, и двата отбора ще се стремят да атакуват; Мали играе за първо място, докато анголците ще искат да напреднат на второ място, вместо да разчитат на лотарията за квалификация като една от най-добрите страни.
bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com