Фулъм победи с 4:2 Брайтън

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Фулъм победи с 4:2 Брайтън в мач, който ще се помни дълго от феновете на „котиджърс“. Отборът н Клаудио Раниери губеше с 0:2 на почивката, но с 4 попадения през второто полувреме стигна до обрат, който може да се окаже ключов в битката за оцеляване в Премиър лийг.

Глен Мъри вкара двата гола за гостите още до 17-ата минута, но никой не очакваше, че Фулъм ще съумее да реагира по такъв начин. Калъм Чембърс постави началото на обрата, а две попадения на Александър Митрович едно на резервата Лусиано Вието свършиха останалото.

Клаудио Раниери не изненада с избора на стартов състав. Атаката водеше Алексндър Митрович, който имаше подкрепа по двата фланга от Райън Бабел и Андре Шюрле. Денис Одой, Максим Льо Маршан и Тим Рийм бяха тримата защитници, а на пейката остана младата звезда Райън Сесеньон.

Брайтън пристигна на „Крейвън Котидж“ със самочувствието от трите си поредни успеха на този стадион. По-рано през сезона двата тима направиха 2:2, като и двете попадения за Брайтън заби Глен Мъри, който винаги играе успешно срещу Фулъм. Мениджърът на „чайките“ Крис Хютън също можеше да се похвали с успехи в това съперничество – нито една загуба в 5 мача.

До Мъри в предни позиции започнаха Соли Марч и Юрген Локадия. Паскал Грос, Дейл Стивън и Дейви Прьопер пък оформиха триото в средата на терена за гостите.

Проблемите на Фулъм в защита се видяха за пореден път и след само три минути игра Глен Мъри наказа любимата си жертва. Мартин Монтоя центрира от десния фланг, а таранът на Брайтън стигна пръв до топката и я отклони в долния десен ъгъл на вратата, пазена от Серхио Рико. Домакините не си взеха поука и Мъри се разписа още веднъж в 17-ата минута. Подаването беше на Паскал Грос, а опитният нападател с левия крак вкара за 0:2.

В средата на полувремето Тим Рийм беше заменен от Том Кеърни. Малко след това Матю Райън спаси удар на Бабел. В края на полувремето пък Мъри беше близо до това да оформи хеттрика си.

На почивката Раниери замени Шюрле с Лусиано Вието. Фулъм бързо върна един гол благодарение на Калъм Чембърс. Защитникът се оказа на точното място след корнер пред вратата на Брайтън и домакините вече имаха основания да се надяват на обрат.

В 58-ата минута публиката на „Крейвън Котидж“ видя изравнителен гол. Лошо изчистване след ъглов удар позволи на Бабел да върне топката в наказателното поле, където Митрович се пребори във въздуха с Райън и Дъфи, за да се разпише за 2:2.

Никой от съперниците нямаше намерение да се примири с равенството. Глен Мъри още веднъж се размина с трети гол, след като засече центриране на Монтоя, но Рико демонстрира впечатляващ рефлекс. В 74-ата минута Митрович с глава направи 3:2 за Фулъм с 10-ия си гол за сезона. Люис Дънк претендираше, че сърбинът е извършил нарушение срещу него, но това му донесе само жълт картон.

Toчка на спора сложи Вието след пас на Бабел в 79-ата минута. Това бе първи гол за аржентинеца във Висшата лига, а Фулъм вече чака с оптимизъм лондонското дерби срещу Кристъл Палас в следващия кръг. На Брайтън предстои домакинство срещу Уотфорд.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.