Славиша Стоянович официално се сбогува с играчите на Левски

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Славиша Стоянович официално се сбогува с играчите на Левски след следобедното занимание в Агия Напа. Това стана по изключително прочувствен начин, като треньорът, помощниците му Небойша Милошевич и Енвер Чирич, както и множество от играчите се просълзиха. Шампионът с Домжале и Цървена звезда събра отбора след заниманието, което беше отново много интензивно, а част от него беше наблюдавано

и от изпълнителния директор Павел Колев. Още докато футболистите правеха възстановителен стречинг, Стоянович се отдалечи от тях, като видимо започна да бърше очите си, които бяха пълни със сълзи.

Той събра играчите в кръг и им говори около две-три минути, като обясни, че не си тръгва по негово желание, а накрая благодари на всички и им пожела успех. В този миг последваха бурни аплодисменти, а след тях и прегръдка на тримата сръбски специалисти с всеки един човек от щаба и играчите. Много от тях не сдържаха сълзите си, а Асен Букарев също се разплака. Настроението беше повече от минорно сред футболистите. След това Стоянович се отдалечи и дори напусна терена, за да остане сам в този тъжен за него миг. Капитанът Иван Горанов, Милош Цветкович и Станислав Костов обаче отидоха при него, за да го прегърнат и да поговорят 5-6 минути с него. Жерсон Кабрал, който отказа оферта през зимата, за да остане под негово ръководство, също говори отделно с треньора. По-голямата част от играчи пък не си тръгваха от терена веднага след тренировката, както се случва след едно нормално занимание.

Те са наясно, че това е футболът, но доста от тях бяха изненадани от решението на новите си шефове. След вечерята Стоянович седна на последен разговор с Павел Колев, на който ще се разберат за прекратяването на договора, а от утре тренировките ще води Георги Дерменджиев.

Подобно сбогуване с треньор обаче не е имало в новата история на Левски, въпреки че бе доста емоционално и напускането на Стойчо Стоев. Дори и любимецът на феновете Станимир Стоилов не може да се похвали с подобно изпращане. Отборът показа, че е зад своя треньор, като няма да бъдат лесни първите дни на Георги Дерменджиев, докато той не спечели напълно доверието на новите си играчи.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.