Уест Хам и Брайтън завършиха 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Два гола на Марко Арнаутович донесоха на Уест Хам точка в домакинството на Брайтън . Звездата на „чуковете“ се развихри в средата на второто полувреме, когато отборът му губеше с 0:2. Точни за гостите бяха Дейл Стивънс и Шейн Дъфи, а всички попадения паднаха в рамките на 12 минути.

Мениджърът на домакините Мануел Пелегрини направи три промени в състава си

в сравнение със загубата при визитата на Бърнли. Андрю Каръл за пръв път през сезона стартира като титуляр, а от първата минута започнаха още Пабло Сабалета и Педро Обианг. Новото попълнение Самир Насри беше на пейката.Наставникът на Брайтън Крис Хютън пусна на върха на атаката Глен Мъри вместо Флорин Андоне. Феновете на „чайките“ не можеха да не са доволни от този ход, особено на фона на статистиката, защото Мъри се беше разписал във всеки от петте си мача като титуляр срещу „чуковете“.

Началото бе по-добро за гостите, но защитник на Уест Хам изби опасен удар на Юрген Локадия. Лондончани отвърнаха с изстрел с глава на Анджело Огбона след центриране от корнер на Робърт Снодграс. В тази ситуация Каръл получи удар в лицето от противников футболист, но след оказаната му медицинска помощ се завърна в игра.Малко по-късно Фелипе Андерсон направи невероятен пропуск. От абсолютно чиста позиция, отново след подаване на Снодграс, бразилецът шутира право в ръцете на Дейвид Бътън. В края на полувремето Марко Арнаутович имаше претенции за дузпа след единоборство с Люис Дънк, а Глен Мъри не успя да затрудни Лукаш Фабиански при една от малкото опасни атаки на Брайтън.

На почивката Каръл отстъпи мястото си на Лукас Перес, а мачът стана много по-открит и двата отбора си вкараха 4 гола за 10 минути. В 56-ата Фабиански не се намеси след едно центриране от корнер и само прати топката на крака на Дейл Стивънс, който овладя и с прецизен удар смълча „Лондон Стейдиъм“. Само две минути по-късно, пак след корнер, топката някак стигна на далечната греда до Шейн Дъфи и централният защитник от малък ъгъл вкара за 0:2.

В 65-ата минута Марк Нобъл подаде на Арнаутович, който върна интригата. Австрийският национал успя да изравни при следващата атака на домакините. Друга резерва – Микейл Антонио, центрира от десния фланг и Арнаутович простреля Бътън с петия си гол за сезона.

Уест Хам продължи да притиска съперника и Антонио можеше да се превърне в герой за своя тим, но от добра позиция стреля високо над вратата. В края „чуковете“ рискуваха и създадоха още няколко добри положения пред вратата на Брайтън, но така и не стигнаха до пълен обрат.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.