Рома победи с 3:1 Сасуоло

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Рома победи с 3:1 Сасуоло в мач от 18-ия кръг на Серия „А“. Диего Пероти, Патрик Шик и Николо Дзаниоло отбелязаха попаденията за победителите на „Олимпико“, докато Кума ел Бабакар беше точен за емиляните. Тимът от столицата се изкачи на седмо място с 27 точки, като вече изостава само на четири от четвъртото място, където е Лацио с 31 точки. „Зелено-черните“ пък останаха с 25 точки на 11-то място.

Наставникът на Рома Еузебио Ди Франческо направи само една промяна в състава от загубата с 0:1 от Ювентус преди седмица. Давиде Сантон, който се контузи на последната тренировка, беше заменен от Диего Пероти. Именно аржентинецът, който имаше общо три срещи през тази кампания, даде аванс на домакините. Това се случи в 8-ата минута, когато реализира хладнокръвно дузпа. Нарушението на Ферари срещу Шик беше отсъдено веднага от рефера Пиеро Джакомели, който обаче трябваше да гледа ВАР, за да повърди своето решение.

Пероти без проблем вкара своя 17-и гол в Серия „А“ с екипа на Рома, първи през този сезон и общо 21-и във всички турнири. В 20-ата минута Шик беше близо до това да си вкара ефектен автогол. Нападателят, който направи силен мач след множеството крикити по негов адрес, засече центриране от корнер на Мехди Бурабия, пращайки топката в горната греда на „джалоросите“, след което тя тупна на голлинията и излезе.

Три минути след това чехът вкара своя втори гол за сезона и общо четвърти в калчото с фланелката на римляните. Таранът се откъсна от защитата и останал сам срещу Андреа Консили, технично преодоля вратаря и удвои. Домакините можеха да вкарат и трети гол в следващите минути, но пропуснаха.

Втората част Николо Дзаниоло реализира първото си попадения в Серия „А“. Пристигналият от Интер талант проби отдясно, след което с един финт постави на земятата защитник и вратаря на гостите, след което майсторски копна топката. 19-годишният футболист отпразнува буно попадението си, а малко след това напусна, тъй като се измори.

На почивката Джъстин Клувейерт влезе, а след това Хавиер Пасторе и Един Джеко също се появиха на терена. При 3:0 домакините се забавляваха, като Юндер, Коларов, Клуйверт и Джеко пропуснаха, докато резервата на гостите Федерико Ди Франческо, който е син на треньор на „вълците“, пропиля два шанса.

Все пак накрая Кума ел Бабакар оформи крайното 1:3. Така Рома в десети пореден мач допуска гол в първенството, нещо което не се бе случвало от февруари 2013 година.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.