Оренбург – ЦСКА Москва петък 28 Септември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Оренбург – ЦСКА Москва ще се проведе на 28 септември (петък) от 17:30 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Оренбург направи три мача по време на двубоя без победа във Висшата лига, когато изравниха 1-1 в Ахмат Грозни миналата седмица.

Коефициентът за победа на Оренбург е 4.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на ЦСКА Москва е 2.05. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Оренбург – ЦСКА Москва: Двубой статистика

Статистиката на ЦСКА Москва като гост този сезон: 1-3-0.
Silvije Begic има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на FC Orenburg. Никита Чернов е с 3 за ЦСКА Москва.
Andrey Kozlov е голмайстора на FC Orenburg с 3 гола. Fedor Chalov има 6 гола за ЦСКА Москва.

Оренбург – ЦСКА Москва: Прогнози

Оренбург направи раздор да победи Локомотив Москва в началото на сезона (1:0), но в повечето случаи изглежда, че тяхната форма е попаднала в затруднение в края на сезона. Това може да се дължи на труден график, но ЦСКА Москва няма да бъде лесен конкурент и за тях.

Посетителите са били в добро отношение напоследък, с три победи и две равенства от последните пет мача. Те реализираха най-малко три гола в три отделни случая като гост. По този начин трябва да признаем стойността в подкрепата на Armeitsy да победят тук.

Тъй като Оренбург постигна най-малко гол във всеки от трите домакински мача през този сезон, ние залагаме на Over 1.5 goals FT като залог банкер.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Залагай Отговорно | * bet365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com