Ст. Етиен – Монако 28 септември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Ст. Етиен – Монако от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 28 септември (петък)  от 21:45 часа.  Очакваше се Ст. Етиен да не спечели във вторник вечерта, но те отидоха в Тулуза, които започнаха добре и в крайна сметка спечелиха с 3-2 в тази вълнуваща среща.

Коефициентът за победа на Ст. Етиен е 2.10 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.30.  Коефициентът за победа на   Монако е 3.60. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ст. Етиен – Монако: Статистика Н2Н

Монако не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Преди година Монако бяха номер 2 в класирането с 18 точки. Сега са номер 18 с 6 точки.
Сент Етиен не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Монако.

Прогноза

Ст. Етиен няма победи срещу Монако в продължение на 4 години и може би се чудите дали ще могат да пробият този петък вечер? Нямаме вяра в Монако напоследък, те не са отбора, който бяха. Свети Етиен са фаворитите за победа, и шансът е на страхотна цена да го направят.

Ст. Етиен да победи
Ст. Етиен да вкара 2 + гола

 

bet3656

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Залагай Отговорно | * bet365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com