Маркизио близко до завръщане в игра

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Халфът на Ювентус таи надежди, че ще бъде отново на разположение след международната пауза. Клаудио Маркизио се надява, че се завърне в игра за Ювентус след края на паузата за националните отбори. Опитният италиански халф е извън строя от април насам поради контузия в коляното, която му попречи да играе за „Скуадра адзура“ на Евро 2016.

Футболистът потвърди, че вече е започнал тренировки с тима и очаква с нетърпение отново да облече черно-белия екип. Той има над 300 мача за Ювентус от дебюта си за „бианконерите“ през сезон 2013/14, като в този период е завоювал пет титли в Серия А.

В същото време ставката затова Ювентус да спечели следващия си мач в Серия А у дома срещу Удинезе на 15-ти октомври е 1.20. Шансовете на италианският първенец да надвие Лион като гост в Шампионската лига три по-късно са оценени на 1.66. Коефициентът Юве да спечели титлата в най-престижната клубна надпревара на Стария континент е 13.00.

„Чувствам се в много добра форма. Тренирах усърдно цяло лято, за да мога да се възстановя оптимално и сега предстои най-хубавата част. Присъединих се към съотборниците ми и вече тренирам с топка. Чувствам, че моментът, в който ще се завърна на терена е все по-близко“, каза Маркизио пред Calciomercato.

В отсъствието на италианския национал възпитаниците на Масимилиано Алегри стартираха защитата на титлата си в „калчото“ с шест победи и една загуба. В своята група Н в Шампионската лига пък „старата госпожа“ стартира с реми 1:1 у дома срещу Севиля и победи Динамо Загреб с 0:4 като гост във втория си мач.

Залози затова Ювентус да спечели първото място в група Н се приемат с коефициент 1.57.

Не забравяйте, че всички мачове от Серия А и Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.