Супер дуел на „Уайт Харт Лейн“

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм ще се опита да прекъсне перфектната серия на Ман Сити в дербито на върха в шампионата на Острова. Тотнъм посреща Манчестър Сити в неделя в 16:15 часа българско време в повече от интригуващ двубой от седмия кръг във Висшата лига. „Гражданите“ загубиха и двата си мача с „шпорите“ през миналия сезон и сега ще търсят реванш.

Залози за победа на Сити се приемат при коефициент от 3.10. Шансовете за успех на Тотнъм са оценени на 2.40.

Тотнъм няма загуба от началото на първенството и е в серия от три поредни победи. Отборът на Маурисио Почетино затвърди добрата си форма с успеха над ЦСКА Москва с 1:0 като гост във вторник в Шампионската лига.

Хари Кейн продължава да лекува травма и е аут от предстоящото дерби, но за сметка на това Ерик Дайър, Дани Роуз, Муса Дембеле и Муса Сисоко са готови за игра. Холандецът Винсент Янсен се очаква да бъде острието в атаката на домакините.

Ман Сити е безпогрешен във Висшата лига до момента и с шест победи от шест мача е едноличен лидер в таблицата. В сряда Пеп Гуардиола и сие загубиха първи точки през този сезон, след като завъртяха атрактивно реми 3:3 със Селтик в Шампионската лига.

Гуардиола ще бъде без наказания Нолито и контузените Венсан Компани и Кевин Де Бруйн, а участието на Фабиан Делф е под въпрос. Имащият пет гола от началото на сезона Серхио Агуеро (1.83 да се разпише в неделя) почти сигурно ще води нападението на гостите.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Бет365 Футбол

Save

Save

Save