Дмитро Чигринский един от най-скъпите провали на Барселона

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Освен, че името му e запомнящо се, Дмитро Чигринский истава в историята на Барселона като един от най-разочароващите трансфери на каталунския клуб въобще. Идването му на “Камп Ноу” вече изглежда доста назад във времето, но въпреки това Дмитро е още само на 30 години

и продължава да играе, като сега е част от гръцкия АЕК (Атина). Бившият футболист на Шахтьор (Донецк) си припомни времето в Барса и как испанците броиха 25 милиона евро за услугите му, но той изигра само 14 мача, след което отново се върна в Украйна.

“Барселона е съвсем различен свят. Бях възхитен от невероятното ниво на съотборниците ми като Лионел Меси и Златан Ибрахимович. Беше страхотно да съм част от отбора, но е ясно, че тези 25 милиона не бяха реална цена и поставиха допълнително напрежение върху мен”, разказва бившият украински национал пред Cadena SER. Чигрински добавя, че е имал нужда от повече време за адаптация и така и не е успял да свикне с обстановката.

“Така и не можах да разбера защо феновете ме аплодираха, а пет минути по-късно бе тотално различно и ме освиркваха”, споделя бранителят, който се върна обратно в Шахтьор след края на сезон 2009/2010, но за 10 милиона по-малко. Преди време идването на Чигринский в Испания бе наредено сред десетте най-разочароващи трансфера на Барса през новия век.

“Кристиано Роналдо е добър голмайстор, но не е най-добрият играч в света, защото е егоист. Меси е нещо съвсем различно. Винаги мисли за отбора”, коментира Чигринский вечно актуалната тема за кой е №1 в света.

Украинецът направи и още едно интересно разкритие. Той каза, че поддържа връзка с бившия си треньор Джосеп Гуардиола. Настоящият наставник на Манчестър Сити е потърсил съвет от Дмитро за съотборника му в Шахтьор Дъглас Коща, който в последствие премина в Байерн (Мюнхен) по време на престоя на Пеп на “Алианц Арена”.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.