Днес ще се изиграят първите 8 мача от 3-ия кръг в в ШЛ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Днес ще се изиграят първите 8 мача от 3-ия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Безспорно, с най-голям интерес се чакат сблъсъкът на „Сантиаго Бернабеу“ между Реал Мадрид и Тотнъм, както и двубоят между два от най-атрактивните отбори в Европа – Манчестър Сити и Наполи.

В група „Е“ Спартак (Москва) на Ивелин Попов е домакин на Севиля, а българският национал най-вероятно ще се появи в игра след почивката. Спартак има две равенства от първите си два мача, докато Севиля е лидер в групата с 4 точки и с евентуален успех в Москва може да направи голяма крачка към осминафиналите. В другия двубой Ливърпул гостува на Марибор. Мърсисайдци са длъжни да спечелят в Словения срещу аутсайдера в групата, но Юрген Клоп предупреди, че на неговия тим няма да му е никак лесно.

В група „F“ Манчестър Сити и Наполи със сигурност ще предложат зрелищен футбол. „Гражданите“ са с две победи и голова разлика 6:0 до момента, а наставникът на Наполи Маурицио Сари може да запази силите на част от титулярите си за важния мач срещу Интер в Серия „А“ през уикенда. Шахтьор (Донецк) ще търси 3 точки при визитата си на Фейенорд, за да запази шансове за второто място, а холандците ще се опитат да променят нулевия си актив.

В група „G“ изненадващият водач Бешикташ гостува на Монако, който има само 1 точка. Единствено победата устройва „монегаските“, докато за турския шампион и равенството ще е добре дошло. РБ (Лайпциг) приема Порто с амбицията да запише историческа първа победа в турнира.

В група „Н“ Реал Мадрид и Тотнъм са с по две победи и излизат един срещу друг в дома на европейския клубен шампион. Реал е фаворит, но „шпорите“ вярват, че са способни да поднесат изненада. В другия мач АПОЕЛ Никозия е домакин на Борусия (Дортмунд), но за кипърците няма да видим Живко Миланов, който все още лекува контузия.

Шампионска лига, групова фаза – 3 кръг:

Спартак (Москва) – Севиля

Марибор – Ливърпул

Манчестър Сити – Наполи

Фейенорд – Шахтьор (Донецк)

Монако – Бешиткаш

РБ (Лайпциг) – Порто

АПОЕЛ Никозия – Борусия (Дортмунд)

Реал Мадрид – Тотнъм

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.