РБ (Лайпциг) надви Борусия (Дортмунд) с 3:2 като гост

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

В поредния ден, в който РБ (Лайпциг) беше принуден да изтърпи множество крайни обиди от страна на футболните фенове в Германия, тимът показа, че се превръща във фактор. Участникът в Шампионската лига надви Борусия (Дортмунд) с 3:2 като гост, нанасяйки първо поражение на лидера от началото на шампионата в Бундеслигата.

Пиер-Емерик Обамеянг вкара на два пъти за домакините, но това не стигна, защото „червените бикове“ реализираха на три пъти чрез Марсел Забитцер, Юсуф Поулсен и Жан-Кевин Огюстен.

Реферът изгони по един футболист и на двата тима, което още повече увеличи драмата. Вестфалци не бяха далеч от чудото, защото изоставаха с 1:3 и бяха с човек по-малко, а в добавеното време изпуснаха две 100-процентови възможности за изравняване.
Преди срещата хиляди запалянковци на Борусия организираха марш, в който протестираха срещу самото съществуване на клуба от Лайпциг, наричайки го „изкуствен“ и засипвайки го с още един куп обидни епитети. На терена обаче клетвите не свършиха работа.

Изненада в състава на домакините нямаше. Треньорът Петер Бос заложи на оформиралата се като предпочитана от него халфова тройка в лицето на Нури Шахин, Марио Гьотце и Гонсало Кастро, а Максимилиан Филип бе предпочетен пред изморения от пътуването си до САЩ Кристиан Пулишич.

При РБ направи впечатление отсъствието от стартовите 11 на Емил Форшберг и Вили Орбан. Интересното беше дали изпитващия проблеми от силния шум Тимо Вернер щеше да се появи на терена. Германският национал беше сред резервите на гостите и си остана там.

За радост на всички любители на играта мачът започна с гол още в 4-ата минута, когато Обамеянг се възползва от грешка на Щефан Илзанкер. Това попадение подсказа, че тази вечер ще бъде интересна.

Само три минути по-късно Роман Бюрки трябваше да се намесва решаващо след изстрел на Огюстен. След още три обаче вратарят сгреши при центриране и получи гол, дело на Забитцер.

Играта беше двуостра и малко след това Обамеянг се озова сам срещу Петер Гулачи, но този път унгарецът надделя в дуела.

В 25-ата гостите стигнаха до пълен обрат, когато новият им офанзивен футболист Брума откровено се подигра с Джереми Толян на крилото и поднесе на Юсуф Поулсен за 1:2.

Малко преди почивката домакините бяха близо до изравняването, но не уцелиха опразнената врата.
На полувремето Петер Бос реагира с двойна смяна и промяна в тактиката. Второто полувреме обаче започна кошмарно за тима му, защото в 49-ата минута Сократис направи дузпа и беше изгонен, а Огюстен реализира от бялата точка.

Изведнъж всичко изглеждаше решено, тъй като авансът на Лайпциг беше от два гола, а и домакините бяха с човек по-малко. Малко след това реферът като че ли подмина още един наказателен удар за гостите.

Не издържаха обаче нервите на Илзанкер, който беше сбъркал при първия гол на Борусия в самото началото. Австриецът си изкара два жълти картон за две минути и в 56-ата минута също беше изпратен към тунела.

Това даде нужната увереност на вестфалци и те започнаха да атакуват с всички сили. Не след дълго – в 64-ата минута, те също получиха дузпа, която беше отсъдена след преглеждане на повторенията. Оба Оба не допусна грешка – 2:3.

Вече беше ясно какво предстои до края – Борусия да напада, а гостите да се надяват на успех на контраатака. И “жълто-черните” имаха няколко отлични възможности, но неточни бяха Гонсало Кастро и особено Обамеянг и Андрий Ярмоленко в края. Последните двама пропуснаха сами срещу вратаря в добавеното време.
През идната седмица и двата отбора ги очакват двубои в ШЛ, като Дортмунд гостува на АПОЕЛ в Кипър, а РБ приема Порто.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.