Ботев Враца – Локомотив Пловдив

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Прогноза за мача Ботев Враца срещу Локомотив Пловдив (18.10.2024)
18 октомври 19:30 ч., Ботев Враца приема Локомотив Пловдив в интригуваща среща от българската Първа лига. Мачът ще се играе на стадион „Христо Ботев“ във Враца, който побира 25 000 зрители, и ще бъде излъчван по Диема Спорт.

Коефициенти и прогноза

Според водещите букмейкъри, шансовете на двата отбора са сравнително изравнени. Победа за Ботев Враца се оценява с коефициент 2.90, равенството – с 3.10, а успех за гостите от Локомотив Пловдив – с 2.50. Това прави двубоя труден за предвиждане, но Локомотив има леко предимство според прогнозите.

Форма на отборите

Ботев Враца се намира в доста труден момент. Те заемат 15-о място в класирането и имат непостоянна форма в последните пет мача – два равенства и три загуби. От своя страна, Локомотив Пловдив не е в много по-добра позиция, заемайки 10-о място, но също са в поредица от негативни резултати – едно равенство и четири загуби.

Очаквания

Въпреки че и двата отбора са в търсене на изход от кризата, Локомотив Пловдив има малко по-добри шансове за успех, но това не означава, че Ботев Враца няма да се противопостави. Те ще разчитат на домакинското си предимство, докато Локомотив ще търси подобрение във формата си, за да си върне увереността.

За любителите на залозите, мачът предлага доста интересни възможности, а коефициентите обещават оспорван двубой.

Следвайте всички залози и прогнози  само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 можете да прочетете на нашата страница bet-bg.com

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org