Лас Палмас – Селта Виго

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

На 5 октомври  19:30 часа, Лас Палмас ще приеме Селта Виго на стадион „Гран Канария“ в двубой от испанската Ла Лига. Двата отбора ще се изправят един срещу друг в битка за ценни точки, като Лас Палмас се намира в трудна ситуация, заемайки последното място в класирането. Формата на отбора не е впечатляваща, като в последните пет мача има три загуби и две равенства.

От своя страна, Селта Виго също се бори за по-добро класиране, като заема 10-то място. Тимът също не показва най-добрата си форма, с три загуби, едно равенство и една победа в последните пет срещи. Това прави предстоящия мач ключов за тяхната амбиция да се утвърдят в средата на таблицата.

Коефициентите за двубоя сочат леко предимство за Селта Виго. Победата за гостите е оценена с 2.25, докато успехът на Лас Палмас има коефициент от 3.10. Равенството е възможно с коефициент 3.50, което може да привлече интереса на залагащите.

За мача Лас Палмас ще бъде без няколко ключови играчи поради контузии, включително Марвин и Рамирес, което може да се отрази на представянето им. Селта Виго също няма да може да разчита на Л. де ла Торе и Жаилсон, които са с контузии, но това едва ли ще е решаващо за тяхната игра.

Срещата ще бъде излъчвана на живо по Max Sport 4, а съдия на мача ще бъде Анхел Вега от Испания. Очаква се двубоят да бъде напрегнат, с оглед на важността на точките и за двата отбора.

Следвайте всички залози и прогнози  само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 можете да прочетете на нашата страница bet-bg.com

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com