Лестър – Борнемут

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

5 октомври 17:00 часа, Лестър ще приеме Борнемут на стадион „Кинг Пауър“ в мач от английската Висша лига. Двубоят обещава да бъде интересен, като и двата отбора се стремят към подобряване на своите позиции в класирането. Лестър се намира на 17-то място с поредица от смесени резултати, докато Борнемут заема 11-та позиция и демонстрира по-стабилна форма.

Коефициентите за предстоящия сблъсък сочат леко предимство за гостите от Борнемут. Победа за Лестър е оценена на 3.20, равенството е с коефициент 3.70, а успех за Борнемут е най-ниско оценен с 2.15. Това отразява по-добрата форма на Борнемут в последните мачове, докато Лестър е изправен пред предизвикателства както на терена, така и с множество контузени играчи.

Сред отсъстващите за Лестър са ключови футболисти като Хамза Чаудъри, който страда от контузия на рамото, и Патсон Дака с травма на глезена. Освен това, Натан Опоку е с фрактура на крака, а Янник Вестергор и Тимъти Адамс също са с различни контузии. Борнемут също не е пощаден от проблеми с наранявания, но техният състав е в по-добро състояние.

Мачът ще бъде ръководен от съдията Дейвид Бонд, а атмосферата на „Кинг Пауър“ с капацитет от 32 261 места се очаква да даде допълнителен тласък на Лестър. Въпреки това, формата на Борнемут и по-доброто им класиране ги правят фаворити в този двубой.

Двубоят предлага добри възможности за залагане, като привлекателни коефициенти създават потенциал за печалба при правилно прогнозиране.

Следвайте всички залози и прогнози  само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 можете да прочетете на нашата страница bet-bg.com

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com