Леганес – Валенсия

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

4 октомври в 22:00 часа българско време, отборите на Леганес и Валенсия ще се срещнат в интересен двубой от испанската Ла Лига. Мачът ще се проведе на стадион „Мунисипал де Бутарке“, домът на Леганес, а срещата обещава вълнуваща битка за важни точки.

Преглед на отборите

Леганес заема 16-то място в класирането и търси начин да подобри представянето си след последните нестабилни резултати – две равенства, две загуби и една победа в последните пет мача. Техният противник Валенсия се намира на 18-то място и също така е в нестабилна форма с една победа, две равенства и две загуби в последните срещи.

Ключови липсващи играчи

Валенсия е с доста кадрови проблеми преди мача. Извън състава поради контузии са Мухтар Диакаби (контузия на коляното), Хауме Доменех, Хосе Гая, Рафа Мир и Хави Васкес – всички с мускулни травми. Освен това, участието на Инус Нею остава под въпрос заради мускулна травма. Леганес засега няма потвърдени липси.

Коефициенти и прогнози

Букмейкърите дават сравнително равностойни коефициенти за този сблъсък. Леганес е с коефициент 2.90 за победа, докато равенството се оценява на 2.88, а победа за Валенсия – на 2.80. Това предполага оспорван мач, в който и двата отбора имат шанс за успех.

Гледане на мача

Феновете могат да следят двубоя на живо по Max Sport 4 (България), а съдия на срещата ще бъде Антонио Кинтеро.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com