Порто – Манчестър Юнайтед

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

„Порто“ ще се изправи срещу „Манчестър Юнайтед“ в дългоочакван двубой от Шампионската лига 3 октомври 2024 г. в 22:00 ч. Мачът ще се играе на стадион „Ещадио до Драгао“ в Португалия, а реферът ще бъде немският съдия Щилер. И двата отбора имат амбицията да вземат трите точки, което обещава интересен сблъсък.

Форма и класиране на отборите
„Порто“ заема 25-то място във временното класиране, а формата на отбора показва непостоянство с редуващи се победи и загуби. В последните пет мача тимът постигна три победи и две загуби, което поставя под въпрос стабилността на играта им. От друга страна, „Манчестър Юнайтед“ е на 20-то място, също изпитвайки трудности в последните срещи – две победи, две равенства и една загуба. И двата отбора ще искат да подобрят представянето си на международната сцена.
Ключови липсващи играчи
И „Порто“, и „Манчестър Юнайтед“ ще имат сериозни липси поради контузии. За португалския тим аут са Ибанез Маркано и Зайду, и двамата с коленни травми. Същевременно „Юнайтед“ ще трябва да се справи без Маласия, Шоу и Йоро, които са контузени, а под въпрос са Магуайър и Моунт.
Коефициенти и прогнози
Букмейкърите поставят леко предимство на „Порто“ с коефициент за победа от 2.35. Равенството е оценено на 3.40, а победата за „Манчестър Юнайтед“ е с коефициент 2.88. Това подсказва, че мачът ще бъде оспорван и може да завърши по всякакъв начин.
Феновете могат да гледат срещата на живо по Max Sport 3.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com