Парма – Каляри

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

30 септември 21:45 часа Парма ще се изправи срещу Каляри в интригуващ сблъсък от италианската Серия А. Двата отбора се намират в различна форма и състояние, което прави този мач още по-интересен.
Парма в момента заема 15-то място в класирането, като показва нестабилна игра в последните пет мача.

С баланс от едно равенство, три загуби и една победа, отборът търси начин да възстанови ритъма си и да излезе от средата на класирането. Важен фактор за Парма ще бъде липсата на някои ключови играчи, като Бенедичак и Прати, които са с травми.
Каляри е в дъното на таблицата, заемайки 20-то място. Тимът се бори да намери форма, като в последните пет мача има една победа, три загуби и едно равенство. Контузии също притесняват отбора, като Чиркати и Шарпентие са сред играчите, които ще липсват.
Съдийството на мача е поверено на Фурно Ф., а срещата ще се проведе на стадион „Енио Тардини“ в Парма. Мачът ще бъде излъчен по телевизионния канал Max Sport 3, което гарантира, че феновете ще могат да проследят събитието на живо.
По отношение на коефициентите, букмейкърите дават предимство на Парма с коефициент за победа 2.10. Равенството е оценено на 3.60, а победа за Каляри – на 3.30.
Този мач е от голямо значение и за двата отбора, които ще се стремят да подобрят позициите си в класирането.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com