Атлетико Мадрид – Реал Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

На 29 септември 22:00 ч. ще се проведе дългоочакваното дерби между Атлетико Мадрид и Реал Мадрид на стадион „Метрополитано“ в испанската столица. Това съперничество винаги носи много емоции и напрежение, а и двата отбора ще търсят победата, за да укрепят позициите си в Ла Лига.

Формата на двата отбора

Атлетико Мадрид се намира на трето място в класирането и демонстрира стабилна форма в последните си пет мача, като печели всичките. Реал Мадрид, който е втори в класирането, също не отстъпва и е в отлична серия от пет поредни победи.

Контузии и отсъстващи играчи

За Атлетико Мадрид има няколко ключови отсъстващи играчи. Сесар Аспиликуета ще пропусне мача заради контузия на прасеца, докато Пабло Бариос и Тома Лемар са под въпрос с мускулни травми. Реал Мадрид също има проблеми с контузии. Дани Себайос е с травма на глезена, а Браим Диас страда от контузия на бедрото. Мбапе също е в списъка на контузените с проблем в долния крак, а Давид Алаба е с травма на коляното.

Прогноза и коефициенти

Букмейкърите предвиждат изключително оспорван двубой. Победата за Атлетико Мадрид се оценява с коефициент 2.80, равенството с 3.30, а победата за Реал Мадрид е с коефициент 2.50. И двата отбора имат силни аргументи за успех в този мач, като финалният резултат ще зависи от тактическите решения и готовността на играчите на терена.

Заключение

Мачът ще бъде предаван на живо по Max Sport 4 в България, а главен съдия ще бъде Марио Бускетс Ферер. Очаква ни вълнуващ сблъсък на „Метрополитано“ пред 70 460 зрители, където ще станем свидетели на едно от най-големите дербита в испанския футбол.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com