Ливърпул се наложи с 2:1 като гост над германския клуб Хофенхайм

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Петкратният шампион на Европа Ливърпул се наложи с 2:1 като гост над германския клуб Хофенхайм в първа среща от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. 18-годишният десен бек Трент Александър-Арнолд даде аванс на мърсисайдци с гол от фаул в 35-ата минута, а резервата Джеймс Милнър в 74-ата за Ливърпул бе точен за 0:2.

Появилият се през второто полувреме в игра Марк Ут пък стана автор на попадението за германския тим три минути преди края.

Мачът можеше да се развие по съвсем различен начин, ако Андрей Крамарич бе превърнал в гол отсъдената в 11-ата минута в полза на Хофенхайм дузпа. Симон Миньоле обаче отрази изстрела от бялата точка, а след това англичаните взеха своето, макар че в заключителните минути позволиха на съперника си да се върне в мача.
Мърсисайдци бяха без бразилската звезда Филипе Коутиньо. Официалната версия за отсъствието му е травма в гърба, но за никого не е тайна, че Коутиньо може до края на трансферния прозорец да премине в Барселона. Мениджърът на английския гранд Юрген Клоп не можеше да разчита тази вечер още на контузените Адам Лалана, Даниел Стъридж и Натаниел Клайн.

В 11-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, която изглеждаше малко пресилена. Серж Гнабри падна в наказателното поле на мърсисайдци след съприкосновение с хърватския защитник на гостите Деян Ловрен и реферът Бьорн Куйперс посочи бялата точка. Зад топката застана Андрей Крамарич, но белгийският страж на Ливърпул Симон Миньоле спаси удара на хърватския нападател, който не беше от най-висока класа.
Ливърпул отговори в 15-ата минута със стопроцентово голово положение, което обаче бе пропуснато от новото попълнение Мохамед Салах. Египетският нападател получи възможност да се откъсне напред и се озова очи в очи с вратаря на Хофе Оливер Бауман. Салах обаче не изигра ситуацията по най-добрия начин, бе застигнат от бранител на германците, а после с лек удар по земя не уцели вратата на домакините.

В 35-ата минута Ливърпул получи възможност да изпълни пряк свободен удар след нарушение срещу набралия скорост Садио Мане. Разстоянието до вратата на Бауман изглеждаше голямо, но тийнейджърът Трент Александър-Арнолд с прецизен шут изпрати топката в долния десен ъгъл на Бауман, който само гледаше безпомощен.
Почти веднага след попадението Емре Джан тества Бауман с хубав удар, но този път стражът бе на мястото си. В 43-ата минута пък Хофе пропиля прекрасен шанс за 1:1. Първо Серж Гнабри не успя да преодолее Миньоле, а секунди след това при добавката Сандро Вагнер уцели греда. Малко след това пък Мане опита да застраши вратата на Хофенхайм, но до гол не се стигна. Буквално в последните секунди на първата част Ловрен можеше да направи резултата 0:2, но ударът му с глава след центриране от корнер мина на сантиметри встрани от целта.
Още във втората минута на второто полувреме Мане проби отлично отляво и подаде на намиращия се пред противниковата врата Роберто Фирмино, но бразилецът не успя да преодолее Бауман и направи сериозен пропуск.

В 49-ата минута Гнабри се измъкна от отбраната на гостите в наказателното поле и с удар в близкия ъгъл изненада Миньоле, но голът бе отменен заради засада.

В 70-ата минута грешка при изнасянето на топката от страна на домакините даде шанс на Мохамед Салах да получи топката в наказателното поле на Хофенхайм, но бившият нападател на Рома отново не нанесе достатъчно добър удар и не затрудни Бауман. Секунди по-късно стражът на германците пак трябваше да се намесва, този път след удар на Ловрен, който и при втория си опит да преодолее противниковия вратар тази вечер удари на камък.
Резултатът все пак стана 0:2 в 74-ата минута, когато резервата Джеймс Милнър, не и без известна доза късмет, изпрати топката във вратата на Бауман. Всичко започна от бързо изпълнение на фаул в средата на терена и подаване към включилия се в атаката по левия фланг Милнър. Ветеранът вероятно опита по-скоро центриране, но топката се отклони от гърдите на играч на Хофенхайм и се озова в мрежата.

Тимът на Юлиан Нагелсман имаше отличен шанс да вкара гол в 82-ата минута, когато резервата Надием Амири стреля от много добра позиция, но Миньоле парира изстрела. Минутка по-късно пък Мане застраши вратата на Бауман, но в последния момент бе блокиран от бранител на домакините.
Заключителните минути на мача бяха трудни за Ливърпул. В 87-ата минута бранителите на гостите действаха разконцентрирано и това позволи на резервата Марк Ут да се измъкне и с хубав шут да изстреля топката в мрежата зад Миньоле.

В добавеното време Хофе бе близо и до 2:2. След центриране от фаул защитата на Ливърпул бе хваната неподготвена, но Крамарич направи втория си голям пропуск в срещата, стреляйки над гредата с глава.

ХОФЕНХАЙМ – ЛИВЪРПУЛ 1:2
0:1 Александър-Арнолд (35)
0:2 Милнър (74)
1:2 Ут (87)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.