Шарапова ще трябва да премине през квалификациите на тенис турнира от Големия шлем US Open

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Мария Шарапова ще трябва да премине през квалификациите на последния за годината тенис турнир от Големия шлем US Open, за да се вреди в основната схема. Рускинята е 171-ва в световната ранглиста и е нищожен шансът да получи “уайлд кард”, най-вече заради очаквания негативен обществен отзвук.

Тя самата изрази готовност да мине през пресявките на “Уимбълдън”, за да спести на себе си и на органзаторите критики при евентуална покана. Впослествеи контузия я принуди да пропусне целия сезон на трева, но тя ще се върне на корта в Станфорд, където е следващият турнир на WTA между 31 юли и 6 август.

Виктория Азаренка ще участва в основната схема на US Open заради т.нар. “защитен ранкинг”, от който може да се възползват контузените и бременните тенисистки. Към момента от турнира в Ню Йорк са се отказали шест състезателки – Серина Уилямс, Лаура Зигемунд, Ярослава Шведова, Бетани Матек-Сандс, Кристина Куцова и Манди Минела.

Анджели Кербер ще защитава титлата си в САЩ, както и пълния комплект от 2000 точки, като в момента тя е трета в света. Лидерката Каролина Плишкова е водачка в схемата, а втората Симона Халеп ще търси своя първи финал на US Open.

Световната номер 105 Джулия Босръп е последната в ранглистата, която директно влиза в основната схема, а освен Азаренка, още четири състезателки се възползваха от защитен ранкинг – Забине Лисицки, Ана-Лена Фридсам, Аля Томлянович и Слоун Стивънс.

US Open ще се проведе между 28 август и 10 септември.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.