Григор Димитров е поставен под номер 2 в схемата на тенис турнира от сериите АТР250 в Щутгарт

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Григор Димитров е поставен под номер 2 в схемата на тенис турнира от сериите АТР250 в Щутгарт, с който се слага началото на сезона на трева следващата седмица.

Единствената по-голяма звезда от хасковлията е завръщащият се след двумесечна пауза Роджър Федерер, който е водач в схемата и съответно е в противоположната половина.

Това означава, че Маестрото и Григор могат да се срещнат евентуално чак на финала, като и двамата започват участието си от втори кръг (осминафинали).

Първият противник на Григор ще бъде определен от двойката Йежи Янович – Андрей Кузнецов, а после го очаква потенциално по-сериозно препятствие: победителят от Беноа Пер/Виктор Троицки и Николоз Басилашвили/квалификант.

На полуфиналите Григор може да срещне четвъртия поставен в схемата Люка Пуй, чийто най-сериозни опоненти са Филип Колшрайбер и Стив Джонсън. Федерер пък започва срещу Томи Хаас или Пиер-Юг Ербер, като на полуфинал евентуално ще играе с третия поставен Томаш Бердих, а преди това може да играе с Миша Зверев, Малек Жазири или квалификант.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.