Карпи и Беневенто не успяха да излъчат победител за влизане в Серия “А”

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборите на Карпи и Беневенто не успяха да излъчат победител в първия финален плейоф за влизане в Серия “А”. Двата тима ще определят името на последния нов член на италианския елит, но изглежда това ще стане в реванша на 8 юни, тъй като днес те не си вкараха голове и двубоят приключи при резултат 0:0.

Иначе срещата бе сравнително равностойна с малко чисти положения пред двете врати. Съперниците предпочитаха да действат предпазливо и като че ли бе логично да се стигне до това равенство. Карамоко Сисе и Филипо Фалко пропуснаха най-добрите шансове за гостите, докато удари на Алесио Сабионе и Фабрицио Поли от състава на Карпи бяха спасени от стража Алесио Краньо.

Така след няколко дни тези съперници ще се срещнат отново на стадион “Чиро Вигорито” в Беневенто, където вече по един или друг начин ще трябва да излъчат победител и да определят кой от тях ще се присъедини към отборите на СПАЛ и Верона, които вече си осигуриха промоция за елита.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.