По 1,5 милиона евро ще получат играчите в състава на Реал Мадрид след фантастичния дубъл, който направиха този сезон

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

По 1,5 милиона евро ще получат играчите в състава на Реал Мадрид след фантастичния дубъл, който направиха този сезон, спечелвайки испанското първенство и Шампионската лига, твърди „Marca“. Според испанското издание футболистите на „лос бланкос“ са поискали от ръководството да удвои бонусите им

в сравнение с миналата година, а желанието им е било уважено. През миналия сезон „белите“ получиха индивидуален бонус от 700 000 евро за триумфа си в ШЛ, както и допълнителни 100 000 евро за победата срещу Барселона на „Камп Ноу“ в „Ел Класико“, но тази година ще получат на практика двойно повече, след като пренаписаха историята на турнира. С победата си с 4:1 срещу Ювентус на финала снощи Реал стана първият отбор в историята на Шампионската лига, защитил трофея си от миналия сезон. Кристиано Роналдо и компания донесоха на клуба рекордна 12-а европейска клубна титла, след като малко по-рано през сезона „лос меренгес“ грабнаха и 33-ата си титла на Испания.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.