Реал Мадрид е готово да счупи трансферния рекорд, за да се сдобие с правата на Еден Азар от Челси

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Ръководството на Реал Мадрид е готово да счупи трансферния рекорд, за да се сдобие с правата на Еден Азар от Челси. Според британския таблоид The Sun Флорентино Перес е подготвил оферта на стойност 100 милиона паунда (114,55 млн. евро). От началото на годината представители на кралския клуб са се срещали три пъти с личните агенти

на белгийския техничар.

Босът на „лос меренгес“ е решен да освежи състава без значение дали Реал ще спечели финала в Шампионската лига в събота. На Азар е предложена ролята на плеймейкър зад нападателното трио Гарет Бейл, Карим Бензема и Кристиано Роналдо. Ако „десетката“ на английския първенец се озове на „Сантиаго Бернабеу“, любимецът на мадридистите Иско навярно отново ще има периферна роля, както в първите месеци на сезон 2016/17.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.