Шампионът Байерн (Мюнхен) изпрати с победа отказващите се сввтовни шампиони Филип Лаам и Чаби Алонсо

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Шампионът Байерн (Мюнхен) изпрати с победа отказващите се сввтовни шампиони Филип Лаам и Чаби Алонсо. В среща от последния кръг на Бундеслигата отборът на Карло Анчелоти надви Фрайбург с 4:1 и завърши сезона с 15 точки пред втория РБ (Лайпциг). Това беше и финалният двубой на тима за кампания.

Ариен Робен даде нужния добър старт на баварците с попадение още в 4-ата минута, а в 73-ата Артуро Видал удвои. Гостите намалиха скоро след това – чрез Нилс Петерсен в 76-ата, но във финалните секунди, след като Фрайбург беше пропуснал да направи 2:2, Франк Рибери направи 3:1, а след него точен беше и Йошуа Кимих. Новината обаче е, че Роберт Левандовски не успя да реализира и по този начин загуби спора с Пиер-Емерик Обамеянг за голмайсторския приз. Полският нападател остана с 30, а този на Борусия (Дортмунд) финишира с 31.
Фрайбург завършва седми и сега ще се моли Дортмунд да спечели финала за Купата на Германия срещу Айнтрахт (Франкфурт), което ще го прати в Лига Европа.
Срещата беше от значение само за гостуващия отбор, който показа атакуващ футбол и не беше близо до сензацията. И двата тима създадоха и пропуснаха куп положения, като поставиха рекорд за отправени удари към двете врати за сезона
Празничната атмосфера на “Алианц Арена” обаче не беше развалена и шампионите защитиха името си на отбор №1 в страната.
Неприятната вест е свързана с Жером Боатенг, който получи контузия още в началните минути.
Срещата беше последна и за третия вратар на Байерн Том Щарке, който също прекратява кариерата си.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.