Сериозни похвали получи нападателят на Тотнъм Хари Кейн от мениджъра на „шпорите“ Маурисио Почетино

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Сериозни похвали получи нападателят на Тотнъм Хари Кейн от мениджъра на „шпорите“ Маурисио Почетино след четирите си гола във вратата на Лестър при победата с 6:1 на „Кинг Пауър Стейдиъм“ в отложен мач от 34-ия кръг на Премиър лийг.

„Хари беше фантастичен. За пореден сезон претендира за голмайсторския приз във Висшата лига.

Той е един от най-добрите нападатели в света. Сигурен съм, че ще опита да вкара отново и в последния мач за сезона и да завърши битката за наградата със стил. Хари на два пъти беше контузен през сезона и сега се опитва да вкарва колкото може повече. Дали се притеснявам, че може да напусне през лятото? Не, ние ще задържим ключовите футболисти. На тях също им харесва в Тотнъм и сме спокойни в това отношение“, коментира Почетино.

„Доволен съм от играта и настроението в отбора срещу Лестър. Единственият способ да укрепнеш психологически е да играеш на високо ниво във всеки мач. Голът на Лестър ни смути за кратко, но отборът продължи да играе и в крайна сметка заслужено стигна до успеха“, добави мениджърът на Тотнъм.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.