Тотнъм и Евертън завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм финишира в топ 4 на английския футбол и през новия сезон ще се подвизава в Шампионската лига, която сега има и шанс да спечели, тъй като е на финал.

Това стана факт след домакинско 2:2 срещу Евертън в среща от последния кръг, с което лондончани си гарантираха така нужната точка преднина пред Арсенал, за да заемат четвъртото място. Градският съперник пък финишира пети. “Шпорите” имаха шанс и да изместят Челси от третата позиция, но изпусната победа ги лиши от това.

Ерик Дайър даде аванс на домакините още в 3-ата минута,

но Тио Уолкот в 69-ата и Дженк Тосун в 72-ата наклониха везните в полза на „карамелите“. Все пак в 75-ата Кристиан Ериксен успокои лондончани с изравнително попадение.

Домакините бяха с куп проблеми заради наказания и контузии. Сон Хюн-Мин и Хуан Фойт са санкционирани за по три мача, а Хари Кейн, Дани Роуз и Ян Вертонген са с травми. Почетино заложи на Кайл Уокър-Питърс, който досега имаше само шест участия през сезона в Премиър лийг. Ерик Дайър влезе в отбраната, а шанс от първата минута получи Ерик Ламела. Фернандо Йоренте и героят от битката срещу Аякс Лукас Моура бяха в предни позиции.

Мениджърът на Евертън Марко Силва беше без твърдите си титуляри Ричарлисон и Доминик Калвърт-Люин, които бяха пропуснали само по два мача досега. Сега обаче те са контузени.

Наставникът заложи на 4-4-2 с Гилфи Сигурдсон и Дженк Тосун в предни позиции, а Курт Зума зае позиция на десния бек.

Срещата започна по възможно най-добрия начин за Тотнъм – с ранен гол. Още в 3-ата минута Дайър беше точен отблизо след центиране от ъглов удар и последвало разбъркване.

Бързият гол даде възможност на „шпорите“ да оставят съперника да владее топката за период от няколко минути. В 11-ата гостуващият тим изпълни пряк-свободен удар, при който Майкъл Кийн беше изведен, но ударът му с глава попадна точно в ръцете на Юго Лорис.

Три по-късно Деле Али беше на крачка от второ попадение за Тотнъм, но не уцели вратата.

Отборът от Ливърпул се стараеше да изравни играта и резултата . След половин час игра Бернард шутира коварно, но Лорис все пак успя да отрази шута му в долния десен ъгъл.

За втората част Почетино заложи на Виктор Уаняма за сметка на Деле Али.

В 59-ата минута Бернард получи пас в коридор, но закъсня с малко и не съумя да затрудни стража на Тотнъм.

Футболистите в бели екипи действаха все по-мудно и логично бяха наказани. В 69-ата минута Тио Уолкот спокойно си нагласи топката и я изстреля в далечния ъгъл на Лорис за 1:1.

Три минути след това Тосун добута топката зад голлинията за 1:2 от аналогична ситуация като при първия гол на Тотнъм.

И все пак домакините намериха сили за бърз отговор. В 75-ата минута Ериксен показа отличен мерник при изпълнение на пряк-свободен удар и донесе нужната точка.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.