Паскал Веерлайн ще кара във втория предсезонен тест за Заубер

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Паскал Веерлайн ще кара във втория предсезонен тест и най-после ще направи дебюта си със Заубер, потвърдиха от отбора днес. Новият пилот на тима претърпя катастрофа преди месец по време на Състезанието на шампионите и лекарите му забраниха да участва в първия зимен тест, но сега германецът явно се е възстановил напълно и е готов да седне в болида.

За първата сесия Паскал бе заместен от младия тест пилот на Ферари Антонио Джованици. Утре, когато е и официалният старт на втората сесия, Веерлайн ще е на линия в гаража на Заубер и ще седне в новия С36 за първи път.

Въпреки това Антонио Джованици ще е в готовност отново да замести Паскал, ако се наложи.Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.
Вижте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..