Минесота си върна лидерската позиция в Западната конференция

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

С два гола на Ерик Стаал и един на Зак Паризи Минесота победи с 3:1 гостуващия тим на Сан Хосе, с което си върна първото място в Западната конференция на НХЛ. Паризи даде аванс на Минесота в средата на първата третина, а няколко минути по-късно Стаал покачи на 2:0. Мелкер Карлсон намали на 1:2 минута и 34 секунди преди края на периода, а крайният резултат бе оформен отново от Стаал в заключителните секунди на срещата.

Деван Дубник направи 20 спасявания на вратата на Минесота, като по този начин помогна за третата победа на тима в последните 4 мача.

Шампионът Питсбърг постигна трудна победа с 4:3 над Бъфало като домакин. Гостите изиграха много силна първа третина, в която реализираха три безответни гола. Райън О’Райли, Брайън Джионта и Зак Айхел направиха така, че вратарят на домакините Мат Мъри да бъде сменен в края на първата част от опитния Марк-Андре Флюри, който след заставенто си под рамката на вратата спаси всичките 28 изстрела към нея.

Втората третина бе доста по-добра за „пингвините“ и те върнаха два гола чрез Джъстин Шулц и Евгени Малкин, но все още изоставаха в резултата с 2:3.

В последните 20 минути обаче домакините натиснаха още повече и с попадения на Джейк Гюенцел и Конър Шиъри в последните 4 минути стигнаха до крайното 4:3.

Калгари сложи голяма въпросителна над плейофните амбиции на Ню Йорк Айлендърс, след като постигна разгромен успех с 5:2 в „Барклийс Сентър“ в Ню Йорк. Майкъл Фролик, Ти Джей Броуди, Майкъл Ферланд и Шон Монахан се разписаха за седмата поредна победа на Калгари в рамките само на 5 минути в края на първата третиа, с което предрешиха изхода от срещата.

Джон Таварес намали на 1:4 през втората част, но в седмата минута на третата Крис Верстеег попари надеждите на „островитяните“ за нещо повече от почетна загуба. Все пак няколко минути по-късно Джейсън Химера върна още един гол за Айлендърс, за да оформи крайното 2:5.

bet365