На кого „звъня“ Меси след гола срещу Селта?

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси реализира два гола за разгромната победа с 5:0 срещу Селта в късния мач от съботната програма на 26 кръг в Примера дивисион.

Благодарение на изразителния успех каталунците се изкачиха на първо място в класирането с точка повече от Реал Мадрид, който обаче е с мач по-малко.

Фенове и журналисти забелязаха странния начин, по който Меси отпразнува едно от попаденията си във вратата на галисийците. Аржентинецът направи жест с ръка, имитиращ говорене по телефона.

Барселона – Селта+34

Социалните мрежи бяха заляти с предположения, че Бълхата подтиква агента си да му намери нов отбор, защото най-накрая „бил готов да напусне“ Барселона.

Версията на каталунския вестник „Мундо Депортиво“ обаче е съвсем различна и далеч не толкова сензационна – Меси е направил жеста към своя племенник, който е бил на трибуните и по-рано през деня е звънял няколко пъти на чичо си, но Лео е бил зает и не е вдигнал телефона.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1