Джанлуиджи Буфон беше безкрайно разочарован след загубата от Реал Мадрид във финала на Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон беше безкрайно разочарован след загубата от Реал Мадрид във финала на Шампионската лига. „Старата госпожа“ отстъпи с 1:4 и се размина за седми път в историята си с трофея. За Буфон това беше може би последният шанс да вдигне трофея в Шампионската лига, който не е печелил никога в кариерата си.

„Разочаровани сме, защото си мислехме, че този път можем да спечелим Шампионската лига. Изиграхме отлично първо полувреме и създадохме големи проблеми на Реал Мадрид и затова сме шокирани от крайния резултат. Очевидно, че за победа в този турнир се иска още. Може би през първото полувреме изразходвахме много сили, но не извлякохме полза от това.

През второто полувреме Реал просто ни демонстрира класата и опита си в печеленето на такива мачове. Те спечелиха заслужено. Обективно погледнато отстъпвахме на Реал в големи части от мача“, коментира Буфон.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.