14 волейболистки започнаха подготовка за световна квалификация в Холандия

14 волейболистки започнаха подготовка за предстоящата световна квалификация в Холандия. Турнирът ще се проведе от 22 до 27 август. Тимът ще тренира в столичната зала “Христо Ботев”, а по време на подготвителния период “лъвиците” ще изиграят и две контроли с Русия. Проверките ще се състоят на 17-и и 18-и август в Москва.

Съперници на България в третия кръг от световните квалификации са домакинът Холандия, Белгия, Чехия, Словения и Гърция.

Ето и 14-те състезателки, на които ще гласува доверие селекционерът Иван Сеферинов:

Разпределители: Лора Китипова, 
Диана Ненова

Крайни нападатели: Елица Василева
, Добриана Рабаджиева
, Ева Янева
, Гергана Димитрова
, Мирослава Паскова, 
Емилия Николова

Центрове
Христина Русева, 
Нася Димитрова
, Страшимира Филипова
, Мария Данчева

Либеро
Мария Филипова

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.