[:bg] Швеция надигра с 1:0 Южна Корея в мач от група от F[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Швеция надигра с 1:0 Южна Корея в мач от група от F на Световното първенство. Гранквист отбеляза от дузпа в 65-ата минута. Съдията първоначално не видя нарушение, но използва помощта на ВАР и взе правилното решение да посочи бялата точка. Така „тре кронур“ поведе групата

рамо до рамо с Мексико. Германия и Южна Корея делят последната позиция с 0 точки и голова разлика 0:1.
“Трите корони” разчитаха на двама централни нападатели – Маркус Берг и Ола Тойвонен при схема 4-4-2.
В състава на азиатците личеше името на Хюн-Мин Сон.
Срещата започна в спокойно темпо и с повече действия в половината на скандинавците. Корейците подходиха със самочувствие и с желание да водят играта. Постепенно шведите се изнесоха по-напред и на свой ред погледнаха към вратата на Хюн-Во Чо.
В 20-ата Маркус Берг се изправи пред вратаря и от чиста позиция от седем метра стреля с вътрешен удар в крака на корейския страж. Берг не беше притесняван от абсолютно никого, но въпреки това не преодоля вратаря Чо.
В 28-ата Парк получи контузия след опит да спаси една топка на тъча и беше заменен принудително. Минута по-късно Берг получи нова възможност в опасна близост, ала беше блокиран. В 35-ата играчът на Тотнъм Сон напредна мощно по десния фланг, но центрирането му беше неуспешно, след като Гранквист беше заел точна позиция.
Две минути по-късно корейците изградиха нова бърза атака, която отново не завърши с удар. Съдията пропусна нарушение в атака, което даде старт на контрата. В 42-ата корейците претендираха за дузпа, но реферът прецени, че Аугустинсон играе чисто. Минута по-късно шведите поискаха 11-метров удар и арбитърът отново замълча. Корейският защитник първо изби топката и след това последва контакта с крака на Тойвонен.
В добавеното време на първата част топката беше центрирана много добре от десния фланг, но Тойвонен не успя да стреля добре с глава и спечели само корнер.
В 56-ата шведите имаха нов шанс след центриране от статично положение Тойвонен стреля опасно с глава, но вратарят Чо беше позициониран добре и въпреки затрудненията успя да избие от голлинията. В 63-ата Ким препъна Клаесен в наказателното поле. Съдията успя да види положението след видеоповторение. Гранквист отбеляза дузпата със спокоен удар в левия ъгъл – 1:0.
След попадението корейците потърсиха изравняването, но не показаха достатъчно идейна игра в атака. В последните минути европейският тим се прибра с цел да затвори пространствата пред вратаря Олсен. В 90-ата Хуан беше изпуснат на много удобна позиция за удар. Опитът му с глава обаче беше неточен и топката премина покрай гредата.
В крайна сметка шведите взеха ценна победа и взеха три точки преднина пред световния шампион Германия.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]