Четирима българи на старт на Евро 2017 днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Четирима българи излизат за участието си на Европейското първенство по лека атлетика в зала в Белград днес. Първа от родните състезатели на старт ще застане Инна Ефтимова, която е във втората серия на 60 м. Българката, която има личен рекорд през сезона 7.35 сек, ще бяга заедно с украинката Олесия Повх, която има 7.14 сек през 2017-а. За полуфиналите се класират първите четири от всяка от петте серии плюс четирите състезателки с най-добри губещи времена.

Денис Димитров е следващият български атлет, който ще излезе от нашите в “Комбанк Арена” утре. Той ще стартира на 60 м при мъжете още в първата серия, която е в седми коридор. Възпитаникът на Валя Демирева има 6.73 сек през сезона, а най-доброто му постижение е 6.65 сек. За полуфиналите се класират първите трима от всяка от четирите серии плюс четирамата с най-добри губещи времена.

Георги Иванов ще трябва да се справи с квалификационна норма от 20.50 метра в сектора за тласкане на гюле или да се класира сред първите осем състезатели с най-добри постижения. Сливналията излиза в сектора под №12 от всичките 23-ма участници. Иванов има лично постижение през сезона 19.81 м, а най-добрият му резулта в кариерата под покрив е 21.02 м. Квалификацията в тласкането на гюле започва в 12:00 часа българско време.

Тихомир Иванов пък ще трябва да изравни личния си рекорд в скока на височина в зала от 2.28 м от този сезон, за да намери място сред финалистите на еврошампионата в Белград или да е сред най-добрите осем в квалификациите. Той е под №15 от 19-те участници в квалификацията в скока на височина, която започва в 12:20 часа българско време.3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис