Хари Кейн се счита за един от лидерите на английския национален отбор по футбол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Хари Кейн се счита за един от лидерите на английския национален отбор по футбол. Нападателят на Тотнъм говори пред медиите преди световната квалификация срещу Шотландия в събота, когато той ще изиграе първия си мач под ръководството на Гарет Саутгейт.

„Чувствам се като един от лидерите на отбора и знам, че е така. Само на 23 съм, но в състава има дори по-млади момчета от мен и аз поддържам добри отношения с тях. Има и доста играчи на Тотнъм в него. Това е добре, защото с тях тренирам всеки ден, но поддържаме отношения и извън терена“, каза Кейн.

„Мачът с Шотландия е много важен, а освен това е и дерби. Няма да бъде лесно далеч от дома, но ние се чувстваме добре на всеки терен. Трябва просто да влезем бързо в мача“, добави той.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.