ХАМШИК: ОБРАТЪТ НЯМА ДА ДОЙДЕ ЛЕСНО, НО ЩЕ СЕ ОПИТАМЕ ДА ГО ПОСТИГНЕМ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Капитанът на Наполи – Марек Хамшик, отбеляза, че обратът срещу Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига няма да бъде лесен. Двата отбора се срещат в мач-реванш в Италия във вторник, след като „белите“ спечелиха първата среща в Мадрид с 3:1.

„Обратът не може да дойде лесно, но трябва да опитаме да го направим. Това е като финал за нас, защото играем срещу настоящия европейски шампион. Този мач е много очакван в целия град. Публиката ще бъде с нас, феновете винаги са с нас и ни подкрепят. Те се чуват още от Торино. Трябва да атакуваме и да потърсим победата и в същото време трябва да бъдем много внимателни в отбрана. Имаме домакинската подкрепа и искаме да използваме нашите възможности“, заяви Хамшик на пресконференция в понеделник.Нека Ви напомним, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.