Тотнъм : Манчестър Юнайтед, 31 януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Тотнъм – Манчестър Юнайтед ще се проведе на 31 януари (сряда) от 22:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Спърс не издържаха на очакванията през този сезон и паднаха на 8 точки зад вторите Манчестър Юнайтед.

Коефициентът за победа на Тотнъм  е 2.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Залози за това Манчестър Юнайтед да победят се приемат със ставка 3.40.

Тотнъм – Манчестър Юнайтед: Статистика Н2Н

  • Спърс загубиха с 1-0, когато отборите се срещнаха по-рано този сезон.
  • И двата отбора отбелязаха само в 1 от последните 7 мача между тях.
  • Тотнъм е без загуба в последните 5 домакински мача срещу Манчестър Юнайтед с победи в последните два мача, последвани от 3 последователни равенства.

Прогноза

Тотнъм не може да бъде считан за топ отбора на Висшата лига този сезон, тъй като те се борят за намирането на лекотата, с която играеха в предишните два сезона.

Юнайтед е в отлична форма и Моурньо добре знае как да запази доверието си в подобен вид срещи. Но португалският мениджър най-вероятно ще заложи на отбраната в отбора си, както обикновено, срещу отборите с качество.

Като се има предвид слабият рекорд на Манчестър Юнайтед като гостуващ отбор срещу Тотнъм и това, че домакините се ползват бе доверие заради скорошните си резултати, очакваме това да е мач с малък брой голове и равенството е най-вероятният резултат в края на 90те минути.

Под 2.5 гола

Равенство

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com