Тимът на Лестър се е прицелил в две победи в оставащите си два мача

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тимът на Лестър се е прицелил в две победи в оставащите си два мача, с които да си осигури място в първата половина на класирането на Висшата лига, заяви нападателят на „лисиците“ Джейми Варди.

Преди уволнението на Клаудио Раниери през февруари Лестър бе на 17-а позиция и бе застрашен от изпадане,

но с идването на Крейг Шекспир начело на отбора играта се подобри и в момента шампионите от предния сезон се намират на 11-о място, като имат реален шанс да завършат дори осми.

„Тряба да опитаме да спечелим максимално много точки. Ако вземем тези шест точки, си гарантираме място в първата поливина. Искаме да финишираме максимално напред, за да докажем, че стартът на сезона не бе този, на който сме способни. Хубавото е, че успяхме да преодолеем този слаб старт и дори това, че ще завършим в средата на класирането, не прави сезона ни по-малко успешен.

В оставащите си два мача до края на сезона Лестър приема последователно осигурилия си второто място в крайното класиране тим на Тотнъм и намиращия се в съседство в класирането тим на Борнемут.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.