Стоичков не се предложи за треньор на Барса

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Легендата на Барселона Христо Стоичков не се предложи за треньор на тима. Както е известно, след края на сезона Луис Енрике ще напусне клуба, а сред вариантите за негов наследник е и българинът, поне според някои букмейкъри. Ицо обаче изобщо не даде заявка за поста, а посочи кой според него най-много заслужава да води състава занапред.

„Ако зависеше от мен, щях да избера Хорхе Сампаоли“, заяви Стоичков пред Ole.

„Бил заложил на него заради манталитета му на победител, продължи Камата по адрес на сегашния треньор на Севиля. – Той спечели Копа Америка с Чили, което е трудна задача. Решението трябва да бъде добре премислено“.

Сампаоли изглежда фаворит заедно с Ернесто Валверде, а с големи шансове е още Роналд Куман.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..