Софийският Локомотив остана без треньор

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Софийският Локомотив остана без треньор. Явор Вълчинов, който е израснал в „Надежда“, напусна поста.

„За мен бе чест и привилегия да съм старши треньор на Локомотив София! Искам да благодаря на играчите, които през пролетта доказаха, че са мъже, а не „футболистчета“!

Те дадоха най-доброто от себе си за клуба и отбора Локомотив! Благодаря ви! Благодаря на Христо Коилов, който беше неотлъчно до мен! Благодаря на феновете, които бяха навсякъде с нас! Само ЛОКО“, написа 42-годишният бивш полузащитник на „железничарите“ във „Фейсбук“.

„Меридиан Мач“ научи, че босът на Локомотив Иван Василев е намерил за неприемливи условията на софиянеца. Балансът на Вълчинов начело на тима е 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, като „червено-черните“ завършиха на шестото място.

Нека Ви напомним, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.