Солбакен: Трябва да бъдем максимално концентрирани

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Старши треньорът на ФК Копенхаген Стале Солбакен заяви, че отборът му ще се опита да намери верния баланс между играта в защита и в нападение за утрешния реванш срещу Лудогорец. Датчаните имат аванс от 2:1 от първия мач в София през миналата седмица.

„Имаме преднина в резултата след първия мач, но трябва да намерим верния баланс между играта в защита и нападение в реванша. Лудогорец е добър отбор и може да ни създаде проблеми. Трябва да бъдем максимално концентрирани, да не допускаме грешки. Естествено няма да атакуваме сляпо, но и сме наясно, че не можем да се отбраняваме през целия мач. Със сигурност ще се постараем да затворим добре пространствата и да не даваме възможност на бързите играчи на съперника да ни притесняват“,
Солбакен има кадрови проблеми заради отсъствието на наказаните Вилям Квист и Ян Грегуш.
Една от алтернативите за смяната на твърдия титуляр в халфовата линия Квист е 19-годишният котдивоарец Адудакар Кейта.

Друга опция е бранителят Ерик Йохансон, който в миналото е играл като полузащитник, като шведът да бъде заменен в отбраната от Жорес Окоре.

Възможност също така е и вкарването в средата на терена на крилото Юсеф Туту. Ако избере това, Солбакен ще трябва да включи ново крило в лицето на Каспер Куск или Бенямин Вербич.

„Имаме няколко варианта кои футболисти да заменят наказаните. Може да променим обичайната ни схема на игра или някой от играчите да действа на по-непривичен пост. Със сигурност ще вкараме нов човек в полузащитата. Дали това ще бъде Юсеф, Кейта или Ерик, ще видите утре. Целта ни ще бъде да излезем със състав, който ще се представи възможно най-добра на терена. Динамиката в играта е нещото, което е важно за мен“, каза още Солбакен.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.