Сензацията Килиан Мбапе продължава да вълнува най-големите клубове в Европа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Сензацията Килиан Мбапе продължава да вълнува най-големите клубове в Европа и трансферната сага около него вероятно няма да приключи скоро. Последната информация, свързана с 18-годишния нападател, е, че в офисите на Монако е пристигнала оферта от Арсенал. “Топчиите” са предложили точно 100 млн. евро за младока, твърди “Екип”.

По-рано обаче, другите основни кандидати за подписа на Мбапе – Реал Мадрид и Манчестър Сити, отправиха оферти за 130 млн.

Самият футболист изглежда склонен да премине в Реал, за да работи под ръководството на идола си Зинедин Зидан. Наскоро той заяви, че въпреки крехката си възраст, не се притеснява да отиде в по-голям клуб от Монако още това лято.

Междувременно се разбра, че Мбапе няма да вземе участие в контролата с Парагвай днес. Нападателят има лека травма и селекционерът Дидие Дешан призна, че няма да рискува с включването му в игра, но се надява той да е възстановен за световната квалификация срещу Швеция.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.