Реал Сосиедад – Атлетико Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

На 6 октомври в 22:00 часа, Реал Сосиедад ще посрещне Атлетико Мадрид в двубой от Ла Лига, който обещава да бъде напрегнат и интригуващ. Мачът ще се изиграе на стадион „Реале Арена“ в Сан Себастиан, който побира 40 000 зрители. Съдия на срещата ще бъде испанският арбитър Диас де Мера.

Форма на отборите
Реал Сосиедад,

който се намира на 15-о място в класирането, ще трябва да се справи с няколко липсващи играчи, включително Мали Траоре (контузия на коляното) и Арсен Захарян (глезен).
Защитникът Сесар Аспиликуета също е извън игра поради травма на прасеца. Допълнително, Робин Льо Норман се възстановява от контузия на главата. В последните си пет мача, отборът е записал две победи, две равенства и една загуба.

От своя страна, Атлетико Мадрид, който заема 4-то място, също има своите проблеми. Маркос Йоренте ще пропусне мача заради червени картони. Атлетико е в сравнително добра форма с две победи, едно равенство и две поражения в последните пет мача.

Коефициенти и прогнози
Букмейкърите предлагат балансирани коефициенти, което показва колко равностойно може да бъде дербито. Победа за Реал Сосиедад е оценена с коефициент 2.75, равенството е с коефициент 3.10, а успех за Атлетико Мадрид се оценява на 2.70. Това предполага, че и двата отбора имат шанс да вземат трите точки, но мачът ще се решава с тънки моменти.

ТВ и стрийминг
Срещата може да бъде проследена на живо по Max Sport 4 за зрителите в България.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте bet365 с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365mma можете да прочетете на нашата страница bet bg. Линк към Google Play.

Виж коефициенти за мача от bet365 mobile. Прогнозите ни за бет365 мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно с bet365.com bg и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметка Депозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

 Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com