Реал Мадрид ще включи в първия си тим за сезон 2017/2018 младия защитник Хесус Вайехо

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Европейският клубен шампион Реал Мадрид ще включи в първия си тим за сезон 2017/2018 младия защитник Хесус Вайехо, съобщават „AS“ и „Marca“. 20-годишният бранител на практика ще бъде заместник на 34-годишния португалски ветеран Пепе, чийто договор с „лос бланкос“ изтича в края на юни и няма да бъде подновен.

Реал Мадрид купи Хесус Вайехо от родния тим на младия талант Сарагоса през 2015 година, като по неофициална информация „белите“ са платили 6 милиона евро за играча. Сезон 2015/2016 Вайехо изкара под наем в Сарагоса, а през миналия сезон бе преотсъпен на германския Айнтрахт (Франкфурт), където изигра 25 срещи в Първа Бундеслига. Сега бранителят се завръща на „Сантиаго Бернабеу“, като любопитното е, че той все още няма официален мач за първия тим на Реал Мадрид.

Вайехо се присъединява към Серхио Рамос, Рафаел Варан и Начо Фернандес, които са основните централни бранители, на които наставникът Зинедин Зидан ще разчита за новия сезон и по всичко личи, че няма да има нужда Реал да купува нов футболист на този пост.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.