Реал Мадрид вече е на милиметри от спечелването на титлата в Примера дивисион

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Реал Мадрид вече е на милиметри от спечелването на титлата в Примера дивисион. “Белият балет” победи безапелационно с 4:1 в отложения мач със Селта от 21-ия кръг и взе преднина от 3 точки пред Барселона кръг преди края. Така титлата вече е в ръцете на мадридчани, които могат да я изпуснат само ако загубят последния си мач с Малага, а в същото време Барса задължително трябва да победи Ейбар. Кристиано Роналдо отново бе звездата на вечерта.

Той вкара първите два гола за своя тим в 10-ата и 48-ата минута. След това Джон Гуидети върна един гол за домакините в 69-ата минута, но Карим Бензема заби трето попадение в 71-ата минута, а в 88-ата минута и Тони Кроос записа името си сред голмайсторите. Селта пък завърши двубоя в намален състав, след като Яго Аспас получи спорен втори жълт и червен картон за симулация в 62-ата минута.

Реал откри резултата още с първата си по-добра атака. В 10-ата минута Иско получи хубав пас и успя да продължи топката към Кристиано Роналдо пред наказателното поле, където той се освободи и с мощен удар не остави шансове на вратаря за 0:1.

Селта опита да реагира и се хвърли в атака. В 14-ата минута далечен удар на Джони Кастро бе спасен от Кейлор Навас. След това Пионе Систо също стреля от дистанция в 19-ата минута, но след рикошет топката мина встрани от вратата. В 26-ата минута датчанинът направи двойно подаване с Хосабед Санчес и реши отново да опита удар, който отново бе неточен.

Домакините правеха всичко възможно да се върнат в мача, но продължаваха да не могат да намерят верния път към вратата. В 30-ата минута изстрел от фаул на Адам Вас затрудни Навас, а отблизо Факундо Ронкаля не успя да довкара, като бе и в засада. След това на два пъти Яго Аспас опита далечни изстрели, но и неговият мерник не бе точен.

Едва в края на полувемето Реал отново погледна към вратата на съперника и Карим Бензема получи чудесно подаване в наказателното поле, но ударът му бе в ръцете на вратаря.

Още в началото на втората част обаче мадридчани матираха своя съперник. Те организираха страхотна контраатака, Иско напредна през центъра и подаде на Роналдо, който хладнокръвно вкара за 0:2.

Малко по-късно и съдията Хуан Мартинес реши да се изяви. В 62-ата минута Яго Аспас бе препънат от Серхио Рамос в наказателното поле, но вместо да даде дузпа за Селта, арбитърът извади втори жълт и червен картон на нападателя на домакините. Само две минути след това при почти идентично положение пред другата врата Роналдо падна в пеналта, като и този път реферът не посочи бялата точка, но странно защо не даде и картон на нападателя на гостите.

Дори с човек по-малко играчите на Селта не се предадоха и първо в 68-ата минута Адам Вас пропусна страхотна възможност отблизо. Минута след това грешка на Иско в средата на терена позволи на Систо да му отнеме и да намери Джон Гуидети, който стреля и след рикошет топката се озова във вратата за 1:2.

Радостта на домакините обаче бе кратка и в 71-ата минута Реал си върна преднината от два гола. Марсело се освободи в наказателното поле и пусна успоредно на голлинията, като Бензема отблизо засече във вратата за 1:3.

В 75-ата минута “белият балет” пропусна нова страхотна възможност за гол. Роналдо бе изведен сам срещу вратаря и отблизо стреля до гредата, като не успя да оформи своя хеттрик. В 88-ата минута обаче мадридчани стигнаха до нов гол, след като Тони Кроос получи чудесен пас в пеналта, финтира прекия си пазач и вкара за крайното 1:4.

В крайна сметка обаче Реал направи това, което се искаше от него и взе ценни три точки, с които е на път да си осигури титлата в Примера. Отборът вече е на върха в класирането с 90 точки. Селта пък остава на 13-ата позиция с 44 точки, като отборът продължи черната си серия от 9 поредни мача без победа във всички турнири.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.