Рафаел пропуска двубоя срещу Шалке

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Бразилският голаджия на Борусия Мьонхенгладбах получи контузия през седмицата и ще бъде извън сметките за неопределено време. Ръководството на Борусия Мьонхенгладбах потвърди, че Рафаел е получил нова контузия и ще пропусне визитата на Шалке 04 в сряда. Бразилският стрелец наскоро се завърна от травма в адуктора, но през седмицата отново влезе в „лазарета“ след като се контузи в областта на бедрото по време на домакинството срещу Барселона (1:2) в Шампионската лига.

В същото време залози затова Борусия да измъкне трите точки от визитата на Шалке и без помощта на Рафаел се приемат с коефициент 3.10. Ставката затова Шалке да ликува с победата е 2.30. Шансовете да видим общо над 2.5 гола в двубоя са оценени със ставка 1.72.

Рафаел трябваше да бъде заменен принудително в началото на второто полувреме в сблъсъка срещу „каталунците“, след като почувства болки в левия крак. В четвъртък 31-годишният реализатор се е подложил на ядрено-магнитен резонанс, които е показал, че има разкъсване в областта на бедрото. Все още обаче няма яснота относно това колко дълго ще бъде извън строя.

Рафаел пропусна последните два мача на Борусия в шампионата на Германия срещу РБ Лайпциг (1:1) и Инголщат (2:0) поради травмата си в адуктора. Нападателят има два гола на сметката си до момента в Бундеслигата, а тимът му е четвърти във временното класиране с 10 точки, на пет от върха.

Не забравяйте, че ако срещата Шалке 04-Борусия Мьонхенгладбах завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Bet365 Футбол

Save

Save